
20'
προετοιμασία
50' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 10'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε κοτόπουλο με γλυκοπατάτες και μουστάρδα, αρχικά προθερμαίνουμε τον φούρνο στον αέρα, στους 200° C.
- Σε μια γάστρα ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
- Σκεπάζουμε με το καπάκι και ψήνουμε για 20 λεπτά.
- Χαμηλώνουμε τον φούρνο στους 180° C και ψήνουμε για ακόμα 30 λεπτά ή μέχρι να γίνουν το κοτόπουλο και οι γλυκοπατάτες.
Ένα sauvignon blanc περασμένο από βαρέλι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 139.