ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠατάτες με ταλαγάνι και σελινόριζαΠατάτες με σελινόριζα και ταλαγάνι
1 ώρα ψήσιμο
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις πατάτες φούρνου με σκόρδο και μαραθόσπορο, ξεκινάμε καθαρίζοντας και κόβοντας τις πατάτες κυδωνάτες (ή κόβουμε μικρές στρογγυλές στη μέση).
  2. Τις απλώνουμε σε μεγάλο ταψί, ανακατεύουμε με τα υλικά και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 190° C για 40 λεπτά - 1 ώρα τις κυδωνάτες (ανάλογα με το πόσο χοντρές τις έχουμε κόψει) και για 35-40 λεπτά τις κομμένες στη μέση ή μέχρι να μαλακώσουν και να ροδίσουν.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 132.

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Σκόρδο

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών