20' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα ρίχνουμε όλα τα υλικά, προσθέτουμε τόσο νερό ίσα να τα σκεπάσει και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και η σελινόριζα. Αποφεύγουμε να ανακατεύουμε με κουτάλα για να μη διαλυθούν οι πατάτες. Προτιμάμε να σείουμε την κατσαρόλα. Επίσης, αν κατά το μαγείρεμα εξατμιστούν νωρίς τα υγρά και οι πατάτες δεν έχουν μαλακώσει, προσθέτουμε λίγο ζεστό νερό.
  2. Στο ποτήρι μας ένα Syrah-Viognier.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών