ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠατάτες γιαχνί με ελιές από τη ΣμύρνηΠατάτες γιαχνί με ελιές από τη Σμύρνη
20' προετοιμασία
40' μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις πατάτες με σελινόριζα και ταλαγάνι, ξεκινάμε ρίχνοντας σε μια κατσαρόλα όλα τα υλικά, προσθέτουμε τόσο νερό ίσα να τα σκεπάσει και σκεπάζουμε την κατσαρόλα με το καπάκι.
  2. Μαγειρεύουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 40 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν οι πατάτες και η σελινόριζα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 139.

Άρθρα και Συνταγές με Πατάτες

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών