40' προετοιμασία
3 ώρες αναμονή
Σύνολο: 3 ώρες και 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 5-6 μερίδες

Διαδικασία

  1. Σε μια κατσαρόλα βάζουμε το γάλα αμυγδάλου και τη σουμάδα, τοποθετούμε στη φωτιά και ανακατεύουμε.
  2. Παράλληλα σε ένα μπολ διαλύουμε το κορν φλάουρ σε λίγο νερό, ανακατεύοντας με έναν αυγοδάρτη.
  3. Όταν το μείγμα της κατσαρόλας αρχίσει να βράζει, προσθέτουμε το διαλυμένο κορν φλάουρ.
  4. Ανακατεύουμε συνεχώς (χωρίς να απομακρύνουμε την κατσαρόλα από τη φωτιά), έως ότου αρχίσει να δένει η κρέμα.
  5. Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  6. Γεμίζουμε ατομικά μπολ και τα βάζουμε στο ψυγείο για 3-4 ώρες τουλάχιστον.
  7. Σερβίρουμε με φρέσκα φρούτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών