
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για περίπου 300 mlΔιαδικασία
- Για το λαδολέμονο καρπούζι με πάπρικα και κεράσια, xτυπάμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
- Σουρώνουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε με το σύρμα.
- To λαδολέμονο καρπούζι με πάπρικα και κεράσια είναι ιδανικό σε πράσινες σαλάτες με τυριά και αλλαντικά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 147.