![Γλυκά με καρπούζι: 11 θαυμάσιες συνταγές](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2021/09/karpouzi-tarta-420x560.jpg?v=1669212950)
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: για περίπου 300 mlΔιαδικασία
- Για το λαδολέμονο καρπούζι με πάπρικα και κεράσια, xτυπάμε στον πολυκόφτη όλα τα υλικά μέχρι να σχηματιστεί μια λεία κρέμα.
- Σουρώνουμε, προσθέτουμε το ελαιόλαδο και τον κόλιανδρο και ανακατεύουμε με το σύρμα.
- To λαδολέμονο καρπούζι με πάπρικα και κεράσια είναι ιδανικό σε πράσινες σαλάτες με τυριά και αλλαντικά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 147.