Δεν είναι πίτα όπως οι συνηθισμένες με τα φύλλα, αλλά βγαίνει σε ένα ενιαίο κομμάτι που μοιάζει. Το κόβουμε όπως την πίτα για να το σερβίρουμε. Η συνταγή είναι από τη Σάμο, αλλά υπάρχουν παρόμοιες και σε άλλα νησιά και παράλια.

Δεν είναι πίτα όπως οι συνηθισμένες με τα φύλλα, αλλά βγαίνει σε ένα ενιαίο κομμάτι που μοιάζει. Το κόβουμε όπως την πίτα για να το σερβίρουμε. Η συνταγή είναι από τη Σάμο, αλλά υπάρχουν παρόμοιες και σε άλλα νησιά και παράλια.
Ρετσίνα και πάλι ρετσίνα! Μια φινετσάτη ρετσίνα από τα αττικά Μεσόγεια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 40.