ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜάφιν με σοκολάτα χωρίς μίξερΜάφιν με σοκολάτα χωρίς μίξερ
20' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 50'

Υλικά

Τεμάχια: 12 μάφιν

Για περίπου 12 μάφιν

Διαδικασία

  1. Για να ετοιμάσουμε τα μάφιν με σοκολάτα και αμύγδαλα προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  2. Χτυπάμε στο μίξερ το βούτυρο με τη ζάχαρη άχνη για 5-6 λεπτά, να αφρατέψουν.
  3. Προσθέτουμε τα αυγά και τη βανίλια.
  4. Χαμηλώνουμε την ταχύτητα του μίξερ και ρίχνουμε εναλλάξ το γάλα με το αλεύρι και το μπέικιν πάουντερ.
  5. Ενσωματώνουμε την κουβερτούρα και τα αμύγδαλα.
  6. Βουτυρώνουμε καλά και αλευρώνουμε θήκες για μάφιν και μοιράζουμε εκεί το μείγμα.
  7. Ψήνουμε τα μάφιν μας για περίπου 30 λεπτά, να χρυσίσουν.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 11.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Βούτυρο

Άρθρα και Συνταγές με Ζάχαρη

Άρθρα και Συνταγές για Γλυκό

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών