20'
προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'
Υλικά
Μερίδες: 6Διαδικασία
- Για τη μαγειρίτσα με μοσχάρι, σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν.
- Ρίχνουμε το μοσχάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει.
- Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 2 λεπτά, αλατοπίπερο και νερό να το σκεπάζει κατά 2 - 3 εκ.
- Βράζουμε για περίπου 50 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
- Τα τελευταία 15 λεπτά, προσθέτουμε το μαρούλι.
- Αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε νερό.
- Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους με το κορν φλάουρ και το λεμόνι και προσθέτουμε 200 ml από το ζουμί της κατσαρόλας.
- Χτυπάμε και αδειάζουμε το μείγμα στο φαγητό, ανακατεύοντας.
- Ρίχνουμε, στη μαγειρίτσα με μοσχάρι, τον άνηθο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε.
Chardonnay περασμένο από βαρέλι Νυχτέρι