20' προετοιμασία
1 ώρα μαγείρεμα
Σύνολο: 1 ώρα και 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Για τη μαγειρίτσα με μοσχάρι, σε μια κατσαρόλα σοτάρουμε στο λάδι τα κρεμμύδια σε μέτρια φωτιά μέχρι να μαραθούν.
  2. Ρίχνουμε το μοσχάρι και συνεχίζουμε το σοτάρισμα μέχρι να ροδίσει.
  3. Σβήνουμε με το κρασί, αφήνουμε να εξατμιστεί το αλκοόλ για 2 λεπτά, αλατοπίπερο και νερό να το σκεπάζει κατά 2 - 3 εκ.
  4. Βράζουμε για περίπου 50 λεπτά ή μέχρι να μαλακώσει το κρέας.
  5. Τα τελευταία 15 λεπτά, προσθέτουμε το μαρούλι.
  6. Αν χρειαστεί, συμπληρώνουμε νερό.
  7. Σε ένα μπολ χτυπάμε τους κρόκους με το κορν φλάουρ και το λεμόνι και προσθέτουμε 200 ml από το ζουμί της κατσαρόλας.
  8. Χτυπάμε και αδειάζουμε το μείγμα στο φαγητό, ανακατεύοντας.
  9. Ρίχνουμε, στη μαγειρίτσα με μοσχάρι, τον άνηθο, ανακατεύουμε και αποσύρουμε.

Chardonnay περασμένο από βαρέλι Νυχτέρι

Άρθρα και Συνταγές με Αυγά

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών