ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜακαρόνια με κιμά, τσορίθο και κρέμα παρμεζάναςΜακαρόνια με κιμά, τσορίθο και κρέμα παρμεζάνας
15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Για το σερβίρισμα

Διαδικασία

  1. Για τα Μακαρόνια με ντομάτα, κάππαρη και ανθότυρο ξεκινάμε και βάζουμε τα μακαρόνια να βράσουν σε μπόλικο αλατισμένο νερό που κοχλάζει.
  2. Τα βράζουμε 3 λεπτά λιγότερο από τις οδηγίες του πακέτου.
  3. Σάλτσα: Εν τω μεταξύ, σε μια δεύτερη κατσαρόλα ρίχνουμε το σκόρδο, την κάππαρη, τις ελιές, το δεντρολίβανο και 3 κουταλιές από το μετρημένο ελαιόλαδο.
  4. Μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για 2 λεπτά.
  5. Ρίχνουμε την ντομάτα και βράζουμε σε μέτρια φωτιά για περίπου 5 - 6 λεπτά.
  6. Σουρώνουμε τα μακαρόνια και τα ρίχνουμε στη σάλτσα που βράζει.
  7. Αλατοπιπερώνουμε και μαγειρεύουμε για ακόμη 1 - 2 λεπτά.
  8. Τέλος, ρίχνουμε το υπόλοιπο ελαιόλαδο (3 κουτ.
  9. σούπας) και το μαϊντανό ή το δυόσμο.
  10. Μοιράζουμε αμέσως στα πιάτα, σκορπίζουμε από πάνω το ανθότυρο και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών