20' προετοιμασία
10 ώρες αναμονή
Σύνολο: 10 ώρες και 20'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Για τη μαρινάδα

Διαδικασία

  1. Σε ένα βαθύ μπολ ανακατεύουμε όλα τα υλικά.
  2. Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες, να μαριναριστούν.
  3. Οδηγίες για το πέρασμα στη σούβλα και το ψήσιμο.

Ένα Pinotnoir ή Tempranillo.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 144.

Άρθρα και Συνταγές με Ζάχαρη

Άρθρα και Συνταγές με Κρεμμύδι

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Συνοδευτικά

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών