20'
προετοιμασία
10 ώρες
αναμονή
Σύνολο: 10 ώρες και 20'
Υλικά
Μερίδες: 6-8Για τη μαρινάδα
Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε μαρινάδα για χοιρινό, αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα βαθύ μπολ, όλα τα υλικά.
- Σκεπάζουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στο ψυγείο για 10 ώρες, να μαριναριστούν.
- Οδηγίες για το πέρασμα στη σούβλα και το ψήσιμο.
Ένα Pinotnoir ή Tempranillo.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 144.