20' προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 32'

Υλικά

Μερίδες: για 12 κις

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
  2. Αλείφουμε 12 ατομικά φορμάκια για μάφινς με το ελαιόλαδο και βάζουμε στο καθένα από 1 φέτα ψωμί για τοστ (από καλαμπόκι ή ολικής), πιέζοντάς την έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα.
  3. Από πάνω βάζουμε από μία φέτα βραστή γαλοπούλα και πιέζουμε ξανά ώστε να σχηματίσει λακκούβα.
  4. Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τη γραβιέρα.
  5. Μοιράζουμε το μείγμα στις λακκουβίτσες που έχουμε δημιουργήσει και ψήνουμε για 10-12 λεπτά περίπου ή μέχρι να σφίξει το μείγμα και να ροδίσει στην επιφάνεια.

Άρθρα και Συνταγές με Αλεύρι (ζύμες)

Άρθρα και Συνταγές με Αλλαντικά

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Πρωινό

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT