20'
προετοιμασία
12' μαγείρεμα
Σύνολο: 32'
Υλικά
Μερίδες: για 12 κιςΔιαδικασία
- Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 180° C.
- Αλείφουμε 12 ατομικά φορμάκια για μάφινς με το ελαιόλαδο και βάζουμε στο καθένα από 1 φέτα ψωμί για τοστ (από καλαμπόκι ή ολικής), πιέζοντάς την έτσι ώστε να καλύψουμε τον πυθμένα και τα τοιχώματα.
- Από πάνω βάζουμε από μία φέτα βραστή γαλοπούλα και πιέζουμε ξανά ώστε να σχηματίσει λακκούβα.
- Χτυπάμε τα αυγά με το γάλα και τη γραβιέρα.
- Μοιράζουμε το μείγμα στις λακκουβίτσες που έχουμε δημιουργήσει και ψήνουμε για 10-12 λεπτά περίπου ή μέχρι να σφίξει το μείγμα και να ροδίσει στην επιφάνεια.