10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια κανάτα ανακατεύουμε το σιρόπι, το χυμό λεμονιού, παγάκια και το ρούμι. Σε κάθε ποτήρι (χρησιμοποιούμε τα κλασικά κοντά του ουίσκι) βάζουμε λίγα φύλλα από τα δύο αρωματικά και την καστανή ζάχαρη από πάνω. Με ένα γουδοχέρι συνθλίβουμε τα φύλλα.
  2. Γεμίζουμε ώς τη μέση τα ποτήρια με το μείγμα και απογεμίζουμε με παγάκια και σόδα. Στολίζουμε με φύλλα των αρωματικών. Δεν είναι η απολύτως αυθεντική συνταγή του Χέμινγουεϊ, αλλά είναι ιδιαιτέρως δροσερή.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών