
15'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Τεμάχια: 30 - 35Διαδικασία
- Για τα μπισκότα με φυστίκια Αιγίνης, προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
- Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή και λεία ζύμη.
- Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια, βάρους 20-25 γρ. (περίπου 30 μπισκότα), και βάζουμε στο κέντρο από ένα ολόκληρο φυστίκι.
- Τακτοποιούμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά.
- Βγάζουμε, τα μπισκότα με φυστίκια Αιγίνης, από τον φούρνο και όσο είναι ακόμη ζεστά, αν θέλουμε, τα πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο φυστίκι.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 40.