Μυρωδάτα και βουτυράτα τα μπισκότα της Νίκης Χρυσανθίδου, είναι ιδανικά για το σχολείο, το γραφείο, μαζί με το καφέ, το τσάι, το ρόφημα μας.

15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 30 - 35 τμχ.

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε τον φούρνο στους 170°C και στρώνουμε τη λαμαρίνα του φούρνου με λαδόκολλα.
  2. Ρίχνουμε όλα τα υλικά στον κάδο του μίξερ και τα ζυμώνουμε με το φτερό μέχρι να σχηματιστεί μια μαλακή και λεία ζύμη.
  3. Πλάθουμε τη ζύμη σε μικρά μπαλάκια, βάρους 20-25 γρ. (περίπου 30 μπισκότα), και βάζουμε στο κέντρο από ένα ολόκληρο φυστίκι.
  4. Τακτοποιούμε τα μπισκότα στη λαμαρίνα και ψήνουμε για περίπου 20 λεπτά. Τα βγάζουμε από τον φούρνο και όσο είναι ακόμη ζεστά, αν θέλουμε, τα πασπαλίζουμε με λίγο τριμμένο φυστίκι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών