![Τάρτα με κρέμα βανίλιας και σμέουρα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/08/tarta-me-krema-vanilias-kai_smeoyra_gastronomos-420x560.jpg?v=1693413278)
15'
προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'
Υλικά
Μερίδες: 600 γρ.Διαδικασία
- Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ενωθούν και να γίνει μια ομοιογενής ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
- Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, σε απόσταση το ένα από το άλλο, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10 λεπτά.