15' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 600 γρ.

Διαδικασία

  1. Ζυμώνουμε όλα τα υλικά σε ένα μπολ μέχρι να ενωθούν και να γίνει μια ομοιογενής ζύμη που να ξεκολλάει από τα τοιχώματα.
  2. Πλάθουμε μικρά μπαλάκια, τα βάζουμε σε ταψάκι στρωμένο με λαδόκολλα, σε απόσταση το ένα από το άλλο, και ψήνουμε σε προθερμασμένο φούρνο στους 180° C για 10 λεπτά.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών