10' προετοιμασία
6' μαγείρεμα
Σύνολο: 16 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε σε ένα μπολ το μπούκοβο με το χυμό λεμονιού, το σκόρδο, τη ζάχαρη, το αλάτι και 1 - 2 κουτ. σούπας ελαιόλαδο. Αλείφουμε με τη μισή ποσότητα από το μείγμα τα φιλέτα ψαριού και τα σοτάρουμε σε αντικολλητικό τηγάνι ή σε τοστιέρα - γκριλιέρα για 3 λεπτά από κάθε πλευρά ή μέχρι να γίνουν.
  2. Παίρνουμε το έτοιμο πέστο βασιλικού ή το γουακαμόλε και απλώνουμε από 1 - 2 κουτ. σούπας στις τορτίγιες. Από πάνω μοιράζουμε τα φιλέτα ψαριού (κομμένα αν είναι πλατιά), προσθέτουμε τα ντοματίνια κομμένα στη μέση ή στα τέσσερα και τυλίγουμε τις τορτίγιες σε ρολά.
  3. Συνοδεύουμε με: Πράσινη σαλάτα με ντρέσινγκ μουστάρδας ή σαλάτα με ντοματίνια και βασιλικό.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών