ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτες με κολοκυθάκια και πεπεροντσίνοΜπρουσκέτες με κολοκυθάκια και πεπεροντσίνο
12' προετοιμασία
Σύνολο: 12'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις μπρουσκέτες με χοιρινό ψητό και καμαμπέρ, ξεκινάμε ψήνοντας τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα ή στο γκριλ.
  2. Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα και από πάνω μοιράζουμε τις λωρίδες χοιρινού.
  3. Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φετούλες και τις απλώνουμε πάνω στο χοιρινό.
  4. Ψήνουμε τις μπρουσκέτες στο γκριλ για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
  5. Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγα τρυφερά φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 128.

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Χοιρινό

Άρθρα και Συνταγές για Ορεκτικό / Μεζές

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών