![Φρούτο με τυρί: 15 τρόποι για το τελειότερο φαγητό του καλοκαιριού](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/karpouzi-me-feta-4-gastronomos-420x560.jpg?v=1721756646)
12'
προετοιμασία
Σύνολο: 12'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τις μπρουσκέτες με χοιρινό ψητό και καμαμπέρ, ξεκινάμε ψήνοντας τις φέτες ψωμιού στην τοστιέρα ή στο γκριλ.
- Αλείφουμε τις φέτες ψωμιού με τη μουστάρδα και από πάνω μοιράζουμε τις λωρίδες χοιρινού.
- Κόβουμε το τυρί σε λεπτές φετούλες και τις απλώνουμε πάνω στο χοιρινό.
- Ψήνουμε τις μπρουσκέτες στο γκριλ για λίγα λεπτά, μέχρι να λιώσει το τυρί.
- Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και λίγα τρυφερά φύλλα ρόκας και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 128.