Ελληνική μπρουσκέτα με μικροσκοπικά κολοκυθάκια και γκρατιναρισμένη φέτα. Ψηθήκατε;

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Διαδικασία Κόβουμε τα κολοκυθάκια σε λεπτές φέτες ή σε κύβους, τις βάζουμε σε ένα μπολ, τις περιχύνουμε με το ελαιόλαδο, πασπαλίζουμε με αλατοπίπερο, ανακατεύουμε και τα ψήνουμε σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 - 3 λεπτά μέχρι να ροδίσουν ελαφρώς.
  2. Ψήνουμε το ψωμί ελαφρώς στο φούρνο ή στην τοστιέρα, απλώνουμε σε κάθε φέτα τη σάλτσα ντομάτας ή αλείφουμε κάθε μία με 1 κουτ.
  3. γλυκού πελτέ ντομάτας.
  4. Προσθέτουμε τα σοταρισμένα κολοκυθάκια και τελειώνουμε με τη φέτα ή το τυρί της αρεσκείας μας.
  5. Τρίβουμε πιπέρι και σερβίρουμε.
  6. Αν θέλουμε, τις γκρατινάρουμε για λίγο στο γκριλ.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών