ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜπρουσκέτες με μανιτάρια σοτέ με μουστάρδαΜπρουσκέτες με μανιτάρια σοτέ με μουστάρδα
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις μπρουσκέτες με σκορδάτα μανιτάρια ξεκινάμε με το να σκουπίσουμε τα μανιτάρια με μια νοτισμένη πετσέτα και τα κόβουμε στα δύο.
  2. Σοτάρουμε τα μανιτάρια και το σκόρδο στο ελαιόλαδο, σε δυνατή φωτιά για 3 - 4 λεπτά μέχρι να αρχίσουν να μαλακώνουν.
  3. Αλατοπιπερώνουμε, σβήνουμε με το κονιάκ, προσθέτουμε τα φύλλα μαϊντανού, και συνεχίζουμε το σοτάρισμα για 2 λεπτά ακόμα.
  4. Ψήνουμε το ψωμί στην τοστιέρα ή στο γκριλ και μοιράζουμε επάνω το μείγμα μανιταριών.
  5. Σερβίρουμε τις μπρουσκέτες ζεστές και συνοδεύουμε με Μια πράσινη σαλάτα.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 90.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών