Ζουμερό, ευωδιαστό, φουλ καλοκαιρινό, το ροδάκινο είναι τέλειο σε πλούσιες σαλάτες.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4- 6

Για τη σαλάτα

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Ανακατεύουμε τα υλικά της σάλτσας σε ένα μπολάκι χωρίς να τα ομογενοποιήσουμε.
  2. Ανακατεύουμε και τα υλικά της σαλάτας, περιχύνουμε με τη σάλτσα και σερβίρουμε.

Μυστικά

Πάστα ταμάρινδου: ξινούτσικο άρτυμα από τον ομώνυμο καρπό – το βρίσκουμε σε σούπερ μάρκετ, στα ράφια με τα ασιατικά τρόφιμα

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.

Συνταγές με Λαχανικά

Συνταγές με Ντομάτα

Συνταγές με Ροδάκινο

Συνταγές με Φρούτα

Συνταγές για Σαλάτα

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών