Με τρία μόνο υλικά και χωρίς καθόλου κόπο και ειδικά σκεύη, ετοιμάζουμε αυτό το απίθανο παγωτό.
![Κεϊκ μπανάνας με ταχίνι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/01/keik-mpananas-me-tachini_gastronomos-420x560.jpg?v=1705683368)
Με τρία μόνο υλικά και χωρίς καθόλου κόπο και ειδικά σκεύη, ετοιμάζουμε αυτό το απίθανο παγωτό.
Αν θέλουμε να παγώσει περισσότερο και να το σερβίρουμε σε χωνάκια με το σκουπ, τότε θα το αδειάσουμε σε μια μεταλλική μακρόστενη φόρμα του κέικ, την οποία έχουμε φροντίσει να βάλουμε από πριν στην κατάψυξη ώστε να είναι παγωμένη. Το βάζουμε στην κατάψυξη να παγώσει για τουλάχιστον 3 ώρες. Την πρώτη ώρα το βγάζουμε και το ανακατεύουμε ανά 20 λεπτά, ώστε να αφρατέψει και να μην αποκτήσει μεγάλους παγοκρυστάλλους. Πριν σερβίρουμε, θα το αφήσουμε εκτός κατάψυξης για 10-15 λεπτά, να μαλακώσει.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 44.