ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠάβλοβαΠάβλοβα με φρέσκα φρούτα
20' προετοιμασία
6' βράσιμο
Σύνολο: 26'

Υλικά

Μερίδες: 6-8

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε την πανεύκολη πάβλοβα με έτοιμες μαρέγκες, μαρμελάδα κάστανο και κρέμα σοκολάτας ξεκινάμε και σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το γάλα και το κονιάκ για 5-6 λεπτά, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να φουσκώνει.
  2. Ρίχνουμε τη σοκολάτα, την κανέλα, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να έχουμε μια παχύρρευστη κρέμα.
  3. Αφήνουμε να κρυώσει.
  4. Σε μια μεγάλη πιατέλα αραδιάζουμε τις μισές μαρέγκες σε μία στρώση.
  5. Απλώνουμε από πάνω τη μισή μαρμελάδα κάστανο, τη μισή σαντιγί και τη μισή κρέμα σοκολάτας.
  6. Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, πασπαλίζουμε με το κακάο και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 128.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών