![Σάντουιτς θερινά: 5 συνταγές που κλείνουν το καλοκαίρι σε δύο φέτες ψωμί](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/santoyits-me-elies-ntomata-anthotyro-kai-maintano-gastronomos-420x560.jpg?v=1718284136)
20'
προετοιμασία
6' βράσιμο
Σύνολο: 26'
Υλικά
Μερίδες: 6-8Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε την πανεύκολη πάβλοβα με έτοιμες μαρέγκες, μαρμελάδα κάστανο και κρέμα σοκολάτας ξεκινάμε και σε μια μικρή κατσαρόλα ζεσταίνουμε σε δυνατή φωτιά το γάλα και το κονιάκ για 5-6 λεπτά, μέχρι το μείγμα να αρχίσει να φουσκώνει.
- Ρίχνουμε τη σοκολάτα, την κανέλα, αποσύρουμε από τη φωτιά και ανακατεύουμε συνεχώς μέχρι να έχουμε μια παχύρρευστη κρέμα.
- Αφήνουμε να κρυώσει.
- Σε μια μεγάλη πιατέλα αραδιάζουμε τις μισές μαρέγκες σε μία στρώση.
- Απλώνουμε από πάνω τη μισή μαρμελάδα κάστανο, τη μισή σαντιγί και τη μισή κρέμα σοκολάτας.
- Επαναλαμβάνουμε τη διαδικασία, πασπαλίζουμε με το κακάο και σερβίρουμε.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 128.