ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΦραουλένιο μιλφέιγ, φράουλεςΦραουλένιο μιλφέιγ
30' προετοιμασία
4 ώρες αναμονή
Σύνολο: 4 ώρες και 30'

Υλικά

Μερίδες: 9-12

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε πανεύκολο μιλφέιγ, αρχικά ετοιμάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία της.
  2. Στη συνέχεια, χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί.
  3. Ενώνουμε τις δύο κρέμες ανακατεύοντας απαλά.
  4. Βάζουμε τα σφολιατίνια σε ένα ταψί ή πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε να καλυφθεί ο πάτος του.
  5. Ρίχνουμε από πάνω τη μισή από την κρέμα και καλύπτουμε την επιφάνειά της με μία στρώση σφολιατίνια (κρατάμε μερικά για γαρνίρισμα).
  6. Απλώνουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα.
  7. Θρυμματίζουμε τα σφολιατίνια που κρατήσαμε και πασπαλίζουμε την επιφάνεια της κρέμας.
  8. Βάζουμε το μιλφέιγ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
  9. Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε το πανεύκολο μιλφέιγ.

Μυστικά

Αν θέλουμε, βάζουμε και λίγο ξύσμα λεμονιού στην κρέμα, για αίσθηση δροσιάς.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Ζάχαρη & Αλεύρι, τεύχος 20.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών