
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 9-12Διαδικασία
- Ετοιμάζουμε την κρέμα σύμφωνα με τις οδηγίες που αναγράφονται στη συσκευασία της.
- Χτυπάμε στο μίξερ την κρέμα γάλακτος μέχρι να γίνει σαντιγί.
- Ενώνουμε τις δύο κρέμες ανακατεύοντας απαλά.
- Βάζουμε τα σφολιατίνια σε ένα ταψί ή πυρέξ, το ένα δίπλα στο άλλο, έτσι ώστε να καλυφθεί ο πάτος του.
- Ρίχνουμε από πάνω τη μισή από την κρέμα και καλύπτουμε την επιφάνειά της με μία στρώση σφολιατίνια (κρατάμε μερικά για γαρνίρισμα).
- Απλώνουμε από πάνω την υπόλοιπη κρέμα.
- Θρυμματίζουμε τα σφολιατίνια που κρατήσαμε και πασπαλίζουμε την επιφάνεια της κρέμας.
- Βάζουμε το μιλφέιγ στο ψυγείο για τουλάχιστον 4 ώρες.
- Πασπαλίζουμε με ζάχαρη άχνη και σερβίρουμε.
- Μυστικό: Αν θέλουμε, βάζουμε και λίγο ξύσμα λεμονιού στην κρέμα, για αίσθηση δροσιάς.