Για ένα πιο χορταστικό γεύμα η σεφ προτείνει να σερβίρουμε αυτή την απίθανη πάστα με αυγά ποσέ ή τηγανητά αυγά μάτια, με μελάτο κρόκο, ώστε σπάζοντάς τον να σχηματιστεί μια ιδιότυπη και λιχούδικη σάλτσα.
![Τουρλού στον ταβά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/07/tourlou_ntavas-gastronomos-420x560.jpg?v=1671553840)
Για ένα πιο χορταστικό γεύμα η σεφ προτείνει να σερβίρουμε αυτή την απίθανη πάστα με αυγά ποσέ ή τηγανητά αυγά μάτια, με μελάτο κρόκο, ώστε σπάζοντάς τον να σχηματιστεί μια ιδιότυπη και λιχούδικη σάλτσα.
Ένα φρέσκο Cabernet Sauvignon
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.