ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠαπαρδέλες με σάλτσα ανθότυρου και ρόκαςΠαπαρδέλες με σάλτσα ανθότυρου και ρόκας
5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για τις παπαρδέλες με ρόκα, θυμάρι και γκοργκοντζόλα ξεκινάμε βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
  2. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε το κουκουνάρι για περίπου μισό λεπτό.
  3. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
  4. Προσθέτουμε τη ρόκα, τη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, το θυμάρι και το πιπέρι.
  5. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών