Οι παπαρδέλες είναι ένα ιδιαίτερο ζυμαρικό που αξίζει να εντάξουμε στην διατροφή μας. Πλούσιο γεύμα, έτοιμο σε μόλις 15′!

5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Βράζουμε σε αλατισμένο νερό που κοχλάζει τις παπαρδέλες σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας και τις στραγγίζουμε.
  2. Ζεσταίνουμε στην κατσαρόλα το βούτυρο και σοτάρουμε το κουκουνάρι για περίπου μισό λεπτό.
  3. Σβήνουμε με το κρασί και ρίχνουμε τα ζυμαρικά.
  4. Προσθέτουμε τη ρόκα, τη γκοργκοντζόλα ή ροκφόρ, το θυμάρι και το πιπέρι.
  5. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών