![Τυλιχτά σουβλάκια με σπιτικό «γύρο» κοτόπουλου στο τηγάνι, πράσα και καρότα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/tilixta-souvlakia-me-spitiko-gyro-kotopoulou-sto-tigani-prasa-kai-karota-gastronomos-420x560.jpg?v=1720445505)
20'
προετοιμασία
35' μαγείρεμα
Σύνολο: 55'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για την πικάντικη κοτόσουπα, ζεσταίνουμε σε μια βαθιά κατσαρόλα το λάδι σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε το κοτόπουλο με το καρότο, το κρεμμύδι, την πάπρικα για περίπου 3-4 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν λίγο τα υλικά.
- Αλατοπιπερώνουμε και ρίχνουμε 2 λίτρα νερό και το δαφνόφυλλο.
- Μετριάζουμε τη φωτιά και μαγειρεύουμε για 25-30 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν όλα τα υλικά.
- Αποσύρουμε και αφαιρούμε τη δάφνη.
- Προσθέτουμε τον χυμό λεμονιού, ανακατεύουμε απαλά και σερβίρουμε την πικάντικη κοτόσουπα.