![Ντομάτες γεμιστές με ολίγον ψάρι και πουρέ πατάτας](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/08/ntomates-gemistes-me-oligon-psari-kai-poyre-patatas-gastronomos-420x560.jpg?v=1692379422)
10'
προετοιμασία
Σύνολο: 10'
Υλικά
Βάρος: 300 γρ.Διαδικασία
- Για την πικάντικη σάλτσα με ντοματίνια και τσίλι, ρίχνουμε στον κάδο του πολυκόφτη που διαθέτουμε το κρεμμύδι, την πιπεριά και τα ντοματίνια και τα χτυπάμε μέχρι να πολτοποιηθούν.
- Προσθέτουμε τον λεμονοχυμό, το μέλι, το τζίντζερ, το ελαιόλαδο και αλατοπίπερο και πολτοποιούμε μέχρι να σχηματιστεί μια λεία σάλτσα.
- Δοκιμάζουμε και διορθώνουμε το αλατοπίπερο κατά βούληση.
- Αδειάζουμε σε μπολ σερβιρίσματος και διατηρούμε στο ψυγείο μέχρι να σερβίρουμε.