«Αυτή την εποχή βρήκα ωραία και ζουμερά σύκα. Ανάλογα με την εποχή, κάνω αυτές τις πιτούλες με φράουλες, με μούρα, με σταφύλια κ.ά.», μας είπε η Σοφία Σπανουδάκη.
![Λωλή – γλυκιά κολοκυθόπιτα από τη Σίφνο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/loli-glykia-kolokythopita-gastronomos-420x560.jpg?v=1721304434)
«Αυτή την εποχή βρήκα ωραία και ζουμερά σύκα. Ανάλογα με την εποχή, κάνω αυτές τις πιτούλες με φράουλες, με μούρα, με σταφύλια κ.ά.», μας είπε η Σοφία Σπανουδάκη.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 211.