«Τη συνταγή της γιαγιάς μου για τους φανταστικούς κεφτέδες με σάλτσα ντομάτας την ξέρω κι εγώ, αλλά, για να είμαι ειλικρινής, η Ίλένια την ξέρει καλύτερα από μένα. Τώρα που την έφτιαξα μαζί της, θυμήθηκα κι εγώ κάποια στοιχεία που μου έλειπαν. Η γιαγιά μου χρησιμοποιούσε βρεγμένη την ψίχα από το ψωμί και την έστυβε, αντί για τη φρυγανιά που βάζουμε εμείς τώρα, γιατί είναι λίγο δύσκολο να βρούμε εκείνο το χωριάτικο φανταστικό ψωμί που είχαμε στη νότια Ίταλία», λέει η Δωροθέα για τους κεφτέδες με σάλτσα που έφτιαχνε η γιαγιά τους.
![Παρφέ γιαούρτι με γλυκό βύσσινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/parfe-giaourti-me-gliko-visino-gastronomos-420x560.jpg?v=1721393899)