ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΨαρομπιφτέκια με ταραμά
20' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
10' αναμονή
Σύνολο: 35'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Σε ένα τηγάνι και σε μέτρια φωτιά σοτάρουμε τα κρεμμυδάκια στο λάδι και αποσύρουμε.
  2. Χτυπάμε στον πολυκόφτη το ψάρι, το σκόρδο, το φυστικοβούτυρο, τη σάλτσα σόγιας και τον δυόσμο, μέχρι να ψιλοκοπούν, χωρίς να λιώσουν.
  3. Αδειάζουμε σε μπολ και προσθέτουμε τα κρεμμυδάκια, τη μαγιονέζα, το μπούκοβο, αλατοπίπερο και τη φρυγανιά και ανακατεύουμε.
  4. Καλύπτουμε με μεμβράνη και αφήνουμε στην κατάψυξη για 10 λεπτά, να σφίξει το μείγμα.
  5. Προθερμαίνουμε το γκριλ και στρώνουμε ένα ρηχό ταψί με λαδόκολλα.
  6. Πλάθουμε το μείγμα σε 8 μπιφτέκια, τα αραδιάζουμε στο ταψί και ψήνουμε στο ψηλότερο ράφι του φούρνου, κάτω από το γκριλ, για 2 λεπτά από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
  7. Ανακατεύουμε με ένα πιρούνι όλα τα υλικά για τη σάλτσα σε ένα μπολ και συνοδεύουμε τα ψαρομπιφτέκια.

Στο ποτήρι μας ροζέ από Cαbernet Sauvignon.

Άρθρα και Συνταγές με Μπακαλιάρος

Άρθρα και Συνταγές με Ψάρι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών