Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαρφύ ή Φέτα Χωριό Ορεινές περιοχές με μυρωδικά και πιπέρι μέσα στο ψαρονέφρι που ροδίζει στο φούρνο. Ταιριάζει υπέροχα με πατάτες!
10'
προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
- Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα μυρωδικά και το πιπέρι.
- Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και «ράβουμε» με οδοντογλυφίδα.
- Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
- Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά.
- Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.