Φέτα Χωριό ή Χωριό Ελαρφύ ή Φέτα Χωριό Ορεινές περιοχές με μυρωδικά και πιπέρι μέσα στο ψαρονέφρι που ροδίζει στο φούρνο. Ταιριάζει υπέροχα με πατάτες!

10' προετοιμασία
30' μαγείρεμα
Σύνολο: 40 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Προθερμαίνουμε το φούρνο στους 200°C.
  2. Τρυπάμε με ένα μαχαίρι το ψαρονέφρι από την χοντρή πλευρά, σχεδόν μέχρι την άλλη άκρη.
  3. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τη φέτα με τα μυρωδικά και το πιπέρι.
  4. Γεμίζουμε το ψαρονέφρι με το μείγμα και «ράβουμε» με οδοντογλυφίδα.
  5. Λαδώνουμε τα φιλέτα και αλατοπιπερώνουμε ελαφρώς.
  6. Τα τοποθετούμε σε ένα ταψάκι και τα ψήνουμε μέχρι να ροδίσουν, για 30-35 λεπτά.
  7. Συνοδεύουμε ιδανικά με πατάτες τηγανητές ή πατάτες φούρνου.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών