ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΡεβυθοσαλάτα με χαλούμι, ρόκα και φασολάκιαΡεβυθοσαλάτα με χαλούμι, ρόκα και φασολάκια
25' παρασκευή
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τη ρεβυθοσαλάτα, ξεκινάμε με το ντρέσινγκ και σε ένα μπολάκι ανακατεύουμε καλά όλα τα αντίστοιχα υλικά.

Σαλάτα

  1. Σε αντικολλητικό τηγάνι ζεσταίνουμε σε μέτρια φωτιά το ελαιόλαδο και το μέλι και σοτάρουμε τα καρότα για 15 λεπτά, μέχρι να μαλακώσουν, να μελώσουν και να αρχίσουν να ροδίζουν.
  2. Αποσύρουμε από τη φωτιά και τα αφήνουμε να κρυώσουν.
  3. Σε φαρδιά σαλατιέρα ρίχνουμε τα μελωμένα καρότα και όλα τα υπόλοιπα υλικά.
  4. Περιχύνουμε με το ντρέσινγκ, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 210.

Άρθρα και Συνταγές με Καρότα

Άρθρα και Συνταγές με Ρεβύθια

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών