![Τουρλού στον ταβά](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2022/07/tourlou_ntavas-gastronomos-420x560.jpg?v=1671553840)
20'
προετοιμασία
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για τη ρόκα με σταφύλι και κεφαλογραβιέρα, κόβουμε τις ρόγες του σταφυλιού στη μέση, αν είναι μεγάλες.
- Βάζουμε σε ένα μπολ τη ρόκα, το λάδι, το χυμό και το ξύσμα λεμονιού και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε καλά και βάζουμε τη σαλάτα σε μια σαλατιέρα.
- Κόβουμε το τυρί σε φλούδες με το peeler ή από την πλευρά του τρίφτη με τις μακριές εσοχές.
- Γαρνίρουμε τη σαλάτα με τις ρόγες του σταφυλιού, τους ξηρούς καρπούς και τις φλούδες του τυριού.
- Συνοδεύουμε με ψωμί ολικής άλεσης ή άλλο της αρεσκείας μας.
Μυστικά
Στη σαλάτα ταιριάζει να προσθέσουμε μικρά κομμάτια από αβοκάντο.