![Το μενού της εβδομάδας: Από μαυρομάτικα με γαύρο και ψητά ντοματίνια μέχρι κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2016/05/mayromatika-fasolia-piaz-me-gayro-kai-psita-ntomatinia-gastronomos-420x560.jpg?v=1669230586)
30'
προετοιμασία
Σύνολο: 30'
Υλικά
Μερίδες: 4Για το ντρέσινγκ
Διαδικασία
- Για τη σαλάτα με σταφύλι και νιώτικο κεφαλοτύρι, ανακατεύουμε τις πρασινάδες, το σικορέ, τα σταφύλια, το κρεμμυδάκι και αλατοπίπερο.
- Ανακατεύουμε όλα τα υλικά για το ντρέσινγκ και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ρίχνουμε από πάνω τα φιστίκια, το τυρί και το αλλαντικό και σερβίρουμε με σουσαμένια κριτσίνια.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 148.