Πλούσια, χορταστική και άκρως αυγουστιάτικη σαλάτα!

15' προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4 - 6

Για τη σάλτσα

Διαδικασία

  1. Ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
  2. Μόλις κάψει καλά, βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τους κύβους του τυριού.
  3. Τους σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν ευχάριστα από όλες τις πλευρές.
  4. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα σαλατικά μας με το ραπανάκι και το σταφύλι.
  5. Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τη σαλάτα.
  6. Ανακατεύουμε καλά, σκορπίζουμε το ψημένο τυρί και σερβίρουμε αμέσως προτού μαραθεί η σαλάτα.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών