15'
προετοιμασία
5' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4 - 6Για τη σάλτσα
Διαδικασία
- Για τη σαλάτα με σταφύλι και μαστέλο Χίου, ζεσταίνουμε ένα αντικολλητικό τηγάνι σε μέτρια προς δυνατή φωτιά.
- Μόλις κάψει καλά, βάζουμε ελάχιστο ελαιόλαδο και προσθέτουμε τους κύβους του τυριού. Τους σοτάρουμε μέχρι να ροδίσουν ευχάριστα από όλες τις πλευρές.
- Σε ένα μπολ ανακατεύουμε τα σαλατικά μας με το ραπανάκι και το σταφύλι.
- Χτυπάμε στο μούλτι όλα τα υλικά για τη σάλτσα και περιχύνουμε τη σαλάτα.
- Ανακατεύουμε καλά, σκορπίζουμε το ψημένο τυρί και σερβίρουμε αμέσως προτού μαραθεί η σαλάτα.