Το εθνικό μας τυρί συνδυάζεται μοναδικά με το φθινοπωρινό φρούτο σε μια σαλάτα που μπορεί να σερβιριστεί και ως ελαφρύ γεύμα.

15' προετοιμασία
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για τη βινεγκρέτ

Διαδικασία

  1. Βινεγκρέτ: Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι.
  2. Αφήνουμε τη σάλτσα κατά μέρος.
  3. Σαλάτα: Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα σαλατικά με το τριμμένο καρότο και τα μεταφέρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος.
  4. Σκορπίζουμε πάνω τους τις ρώγες του σταφυλιού και τα κυβάκια φέτας.
  5. Περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.
  6. Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί ή σταρένια παξιμάδια.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών