![Καππαροσαλάτα σιφναίιικη](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/kapparosalata-sifnaiiiki-gastronomos-420x560.jpg?v=1721300011)
15'
προετοιμασία
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4-6Για τη βινεγκρέτ
Διαδικασία
Βινεγκρέτ
- Χτυπάμε όλα τα υλικά στο μούλτι. Αφήνουμε τη σάλτσα κατά μέρος.
Σαλάτα
- Ανακατεύουμε σε ένα μεγάλο μπολ τα σαλατικά με το τριμμένο καρότο και τα μεταφέρουμε σε μια μεγάλη πιατέλα σερβιρίσματος.
- Σκορπίζουμε πάνω τους τις ρώγες του σταφυλιού και τα κυβάκια φέτας.
- Περιχύνουμε με τη βινεγκρέτ και σερβίρουμε.
- Συνοδεύουμε με φρυγανισμένο ψωμί ή σταρένια παξιμάδια.