ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΡιζότο με γαρίδες, κρόκο Κοζάνης και φέταΡιζότο με γαρίδες, κρόκο Κοζάνης και φέτα
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για το ρύζι μπασμάτι με γαρίδες και σάλτσα κάρι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ή το σησαμέλαιο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για μισό λεπτό.
  2. Προσθέτουμε την πάστα πράσινου κάρι ή το κάρι σε σκόνη και το γάλα καρύδας, μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 4 - 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  3. Εν τω μεταξύ, βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του.
  4. Όταν είναι έτοιμο και το ρύζι, το μοιράζουμε στα πιάτα, βάζουμε από πάνω τις γαρίδες με τη σάλτσα τους και σερβίρουμε το ρύζι μπασμάτι με γαρίδες και σάλτσα κάρι ζεστό.

Άρθρα και Συνταγές με Γαρίδες

Άρθρα και Συνταγές με Ρύζι

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών