20' μαγείρεμα
Σύνολο: 20'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για το ρύζι μπασμάτι με γαρίδες και σάλτσα κάρι ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο ή το σησαμέλαιο σε ένα τηγάνι και σοτάρουμε τις γαρίδες για μισό λεπτό.
- Προσθέτουμε την πάστα πράσινου κάρι ή το κάρι σε σκόνη και το γάλα καρύδας, μαγειρεύουμε σε δυνατή φωτιά για περίπου 4 - 5 λεπτά και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Εν τω μεταξύ, βράζουμε το ρύζι σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας του.
- Όταν είναι έτοιμο και το ρύζι, το μοιράζουμε στα πιάτα, βάζουμε από πάνω τις γαρίδες με τη σάλτσα τους και σερβίρουμε το ρύζι μπασμάτι με γαρίδες και σάλτσα κάρι ζεστό.