20' προετοιμασία
15' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Για τη βινεγκρέτ

Διαδικασία

  1. Βράζουμε το ρύζι σε μπόλικο αλατισμένο νερό για 15 λεπτά περίπου.
  2. Το σουρώνουμε και το αφήνουμε να κρυώσει.
  3. Βάζουμε το ρύζι σε μια σαλατιέρα και προσθέτουμε την κάππαρη, τα αγγουράκια τουρσί, το καλαμπόκι, την πιπεριά, το κρεμμύδι και τα μυρωδικά και ανακατεύουμε.
  4. Βάζουμε στο μούλτι όλα τα υλικά για τη βινεγκρέτ και τα χτυπάμε για λίγο.
  5. Περιχύνουμε τη σαλάτα, ανακατεύουμε ελαφρώς και βάζουμε από πάνω τις αντσούγιες.
  6. Πασπαλίζουμε με το δυόσμο και σερβίρουμε αμέσως.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών