ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΕλληνική σαλάτα του Καίσαρα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: 6

Διαδικασία

  1. Σε μια πιατέλα απλώνουμε περιμετρικά τις ροδέλες ντομάτας και βάζουμε στο κέντρο τη μοτσαρέλα.
  2. Αλατοπιπερώνουμε, περιχύνουμε με το λάδι, σκορπίζουμε το βασιλικό και σερβίρουμε.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 136.

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές με Χόρτα / Μυρωδικά

Άρθρα και Συνταγές για Σαλάτα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT