Δροσερή και απολαυστική, ό,τι πρέπει για τον καύσωνα!

25' προετοιμασία
Σύνολο: 25 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4-6

Για το ντρέσινγκ

Διαδικασία

  1. Ξεφλουδίζουμε και ξεσποριάζουμε τις ντομάτες. Ψιλοκόβουμε τη σάρκα και τη βάζουμε σε ένα μπολ. Αφαιρούμε τα κοτσανάκια από τη γλιστρίδα και αφήνουμε μόνο τα φύλλα και τις τρυφερές κορφές. Τις πλένουμε και τις αφήνουμε να στραγγίξουν. Σε μεγάλη πιατέλα απλώνουμε τη γλιστρίδα, τις ντομάτες και τις ελιές.
  2. Ντρέσινγκ: Σε ένα μπολάκι χτυπάμε με ένα πιρούνι τα υλικά, μέχρι να γίνει μια λεία σάλτσα. Περιχύνουμε τη σαλάτα με το ντρέσινγκ, αλατοπιπερώνουμε και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών