5' προετοιμασία
Σύνολο: 5'

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Βράζουμε 400 ml νερό (πρέπει να κοχλάσει έντονα). Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  2. Ρίχνουμε αμέσως όλα τα υλικά, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το σαλέπι και να πήξει ελαφρώς το ρόφημα.
  3. Σερβίρουμε αχνιστό το σαλέπι με μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού και μπαχαρικά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 143.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών