![Ισπανικό παγωμένο latte με ζαχαρούχο γάλα](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/06/ispaniko-pagomeno-latte-me-zacharoycho-gala-gastronomos-420x560.jpg?v=1717756852)
5'
προετοιμασία
Σύνολο: 5'
Υλικά
Μερίδες: 2Διαδικασία
- Βράζουμε 400 ml νερό (πρέπει να κοχλάσει έντονα). Αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Ρίχνουμε αμέσως όλα τα υλικά, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το σαλέπι και να πήξει ελαφρώς το ρόφημα.
- Σερβίρουμε αχνιστό το σαλέπι με μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού και μπαχαρικά.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 143.