5' προετοιμασία
Σύνολο: 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 2

Διαδικασία

  1. Βράζουμε 400 ml νερό (πρέπει να κοχλάσει έντονα). Αποσύρουμε από τη φωτιά.
  2. Ρίχνουμε αμέσως όλα τα υλικά, ανακατεύουμε μέχρι να διαλυθεί το σαλέπι και να πήξει ελαφρώς το ρόφημα.
  3. Σερβίρουμε αχνιστό το σαλέπι με μέλι, ξύσμα πορτοκαλιού και μπαχαρικά.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 143.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών