![Αματριτσιάνα με ριγκατόνι](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2023/11/amatriciana-gastronomos-420x560.jpg?v=1700574473)
5'
προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10'
Υλικά
Τεμάχια: 1Διαδικασία
- Κόβουμε τη μπαγκέτα εγκαρσίως στη μέση και αλείφουμε το εσωτερικό της το βούτυρο.
- Απλώνουμε στη μία φέτα το ζαμπόν και τη γραβιέρα. Αν θέλουμε, προσθέτουμε το φύλλο μαρουλιού.
- Κλείνουμε σε σάντουιτς και τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.