5' προετοιμασία
5' παρασκευή
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Τεμάχια: 1

Διαδικασία

  1. Κόβουμε τη μπαγκέτα εγκαρσίως στη μέση και αλείφουμε το εσωτερικό της το βούτυρο.
  2. Απλώνουμε στη μία φέτα το ζαμπόν και τη γραβιέρα. Αν θέλουμε, προσθέτουμε το φύλλο μαρουλιού.
  3. Κλείνουμε σε σάντουιτς και τυλίγουμε σε λαδόχαρτο και αλουμινόχαρτο.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 185.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών