ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤαλιάτα με σάλτσα μουστάρδαςΤαλιάτα με σάλτσα μουστάρδας
20' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 30'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε μοσχαρίσια σκαλοπίνια με ντοματίνια, πιπεριές και μαντζουράνα, ξεκινάμε ζεσταίνοντας σε ένα μεγάλο τηγάνι ή σε μια φαρδιά κατσαρόλα το ελαιόλαδο σε δυνατή φωτιά και σοτάρουμε τα σκαλοπίνια (αν δεν χωράνε όλα μαζί, τα σοτάρουμε σε δόσεις) για περίπου 1 λεπτό από κάθε πλευρά, μέχρι να ροδίσουν.
  2. Τα βγάζουμε, αλατοπιπερώνουμε και τα αφήνουμε σε ένα σκεύος.
  3. Στο ίδιο λάδι σοτάρουμε τις πιπεριές και το σκόρδο για 1-2 λεπτά, σε δυνατή φωτιά, μέχρι να μαλακώσουν ελαφρώς.
  4. Ρίχνουμε τα ντοματίνια, σοτάρουμε για άλλα 2 λεπτά και περιχύνουμε με το κρασί.
  5. Αφήνουμε 2 λεπτά να εξατμιστεί το αλκοόλ, προσθέτουμε τα σκαλοπίνια και τη μαντζουράνα και μαγειρεύουμε για άλλα 2-4 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κρέας όπως μας αρέσει.
  6. Συνοδεύουμε τα σκαλοπίνια με πατάτες τηγανητές.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 126.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών
MHT