![Παρφέ γιαούρτι με γλυκό βύσσινο](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2024/07/parfe-giaourti-me-gliko-visino-gastronomos-420x560.jpg?v=1721393899)
5' παρασκευή
Σύνολο: 5'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε το σμούθι με ροδάκινα και χαμομήλι, χτυπάμε όλα τα υλικά στον πολυκόφτη μέχρι να φτιάξουμε ένα λείο, βελούδινο μείγμα.
- Σερβίρουμε αμέσως, το σμούθι με ροδάκινα και χαμομήλι.
Μυστικά
Μπορούμε να αντικαταστήσουμε το χαμομήλι με τσάι, μέντα, μελισσόχορτο, φασκόμηλο ή με μείγμα βοτάνων της αρεσκείας μας.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 183.