ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΜοσχαρίσια σπάλα λεµονάτη µε κονιάκ, µπαχαρικά και µελωµένα καρόταΜοσχαρίσια σπάλα λεµονάτη µε κονιάκ, µπαχαρικά και µελωµένα καρότα
5' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 25'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για το T-bone με ντοματίνια στο φούρνο προθερμαίνουμε το γκριλ του φούρνου στην πιο υψηλή θερμοκρασία.
  2. Σε ένα μεγάλο ταψί βάζουμε τις μπριζόλες και δίπλα τα ντοματίνια.
  3. Περιχύνουμε το κρέας και τα ντοματίνια με το ελαιόλαδο και πασπαλίζουμε με τη ρίγανη και το χοντρό θαλασσινό αλάτι.
  4. Βάζουμε το ταψί στο μεσαίο ράφι του φούρνου και ψήνουμε για 20-22 λεπτά, γυρίζοντας το κρέας μία φορά στο μέσον του ψησίματος.
  5. Ελέγχουμε κόβοντας μία μπριζόλα κοντά στο κόκαλο -αν τις θέλουμε πιο καλά ψημένες συνεχίζουμε το ψήσιμο μετριάζοντας τη φωτιά.
  6. Βάζουμε τις μπριζόλες σε ξύλο κοπής και κόβουμε γύρω από το κόκαλο.
  7. Μοιράζουμε το κρέας στα πιάτα, πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνοδεύουμε με τα ντοματίνια και μία κουταλιά μουστάρδα ανά μερίδα.

Μυστικά

Πασπαλίζουμε με φρεσκοτριμμένο πιπέρι και συνοδεύουμε με μία κουταλιά μουστάρδα ανά μερίδα.

Άρθρα και Συνταγές με Μοσχάρι

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών