Διαδικασία

  1. Watermelon
  2. Υλικά:
  3. 3 cl λικέρ πεπόνι (το έτοιμο λικέρ πεπόνι είναι το Midori)
  4. 3 cl Cointreau
  5. 10 cl χυμός κράνμπερι
  6. Διαδικασία:Χτυπάμε τα δύο αλκοολούχα στο σέικερ με παγάκια. Σουρώνουμε σε ποτήρι του μαρτίνι και συμπληρώνουμε με το χυμό.
  7. Μelontini
  8. Υλικά:
  9. 4 cl λικέρ πεπόνι
  10. 2 cl χυμός λάιμ (μοσχολέμονου)
  11. 3 cl χυμός πορτοκαλιού
  12. 3 cl τζιν
  13. 0,5 cl σιρόπι ζάχαρης
  14. Διαδικασία:Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σερβίρουμε σε παγωμένο ποτήρι του μαρτίνι. Γαρνίρουμε με 1 φέτα λάιμ και 1 κερασάκι γλασέ.
  15. Sour cherry
  16. Υλικά:
  17. 3 cl λικέρ κεράσι-βύσσινο
  18. 2 cl λικέρ βερίκοκο
  19. 1 cl χυμός λεμονιού
  20. Διαδικασία:Χτυπάμε όλα τα υλικά στο σέικερ με πάγο και σερβίρουμε σε παγωμένο ψηλό ποτήρι του κοκτέιλ, με φλούδα λεμονιού ως γαρνιτούρα.
  21. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών