15'
προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε ταλιατέλες με κοτόπουλο, μουστάρδα και πιπεριές, αρχικά βράζουμε, σε μια μεγάλη κατσαρόλα, τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε καλά.
- Τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και τα κρατάμε στην άκρη.
- Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά.
- Σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το κοτόπουλο, για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν.
- Αλατοπιπερώνουμε.
- Προσθέτουμε τις πιπεριές, τη ντομάτα, τις ελιές, τη μουστάρδα Maille dijon originale και 200 ml νερό.
- Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για περίπου άλλα 10 -15 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να «δέσει» η σάλτσα.
- Ρίχνουμε τον μαϊντανό, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
- Στην κατσαρόλα με τα βρασμένα μακαρόνια προσθέτουμε τη σάλτσα με το κοτόπουλο ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε τις ταλιατέλες με κοτόπουλο, μουστάρδα και πιπεριές.