Εύκολο, γρήγορο και οικονομικό, το πιάτο που θα λατρέψουν μικροί και μεγάλοι!

15' προετοιμασία
20' μαγείρεμα
Σύνολο: 35 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα, βράζουμε τα ζυμαρικά σε αλατισμένο νερό, σύμφωνα με τις οδηγίες βρασμού της συσκευασίας. Τα στραγγίζουμε καλά, τα ξαναβάζουμε στην κατσαρόλα και τα κρατάμε στην άκρη. Σε άλλη κατσαρόλα ζεσταίνουμε το ελαιόλαδο σε μέτρια φωτιά και σοτάρουμε το κρεμμύδι μαζί με το κοτόπουλο, για περίπου 5 λεπτά, μέχρι να ροδίσουν. Αλατοπιπερώνουμε, προσθέτουμε τις πιπεριές, την ντομάτα, τις ελιές, τη μουστάρδα Maille dijon originale και 200 ml νερό. Σκεπάζουμε την κατσαρόλα και συνεχίζουμε το μαγείρεμα για περίπου άλλα 10 -15 λεπτά ή μέχρι να γίνει το κοτόπουλο και να «δέσει» η σάλτσα. Ρίχνουμε το μαϊντανό, ανακατεύουμε και αποσύρουμε από τη φωτιά.
  2. Στην κατσαρόλα με τα βρασμένα μακαρόνια προσθέτουμε τη σάλτσα με το κοτόπουλο ανακατεύουμε καλά και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών