Κλασικό κοκτέιλ που λέγεται ότι δημιουργήθηκε για να υποδέχονται τους τουρίστες στα θέρετρα του Ακαπούλκο και της Κανκούν, από έναν ξενυχτισμένο και πιωμένο μπάρμαν που ήθελε να «αντιγράψει» στο ποτήρι τα χρώματα της ανατολής.

5' προετοιμασία
Σύνολο: 5 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Σε ένα ψηλό και φαρδύ ποτήρι βάζουμε τα παγάκια, την τεκίλα, γεμίζουμε με το χυμό πορτοκαλιού και ανακατεύουμε.
  2. Προσθέτουμε λίγες σταγόνες σιρόπι γρεναδίνης (ροδιού) και δεν ανακατεύουμε, αλλά περιμένουμε μέχρι το σιρόπι να καθίσει στον πάτο του ποτηριού.
  3. Στολίζουμε με τη φέτα πορτοκάλι στο ποτήρι.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών