Θήρα on the rocks

Υλικά

Μερίδες: 1

Διαδικασία

  1. Βάζουμε τα κομμάτια του λάιμ, μαζί με το δυόσμο και το σιρόπι ζάχαρης, σε ένα μεγάλο και φαρδύ ποτήρι και τα λιώνουμε πιέζοντάς τα με ένα γουδοχέρι ή κουτάλι. Προσθέτουμε το Vinsanto και άφθονο πάγο. Ανακατεύουμε και απογεμίζουμε το ποτήρι με παγωμένη σόδα.
  2. Διαβάστε περισσότερα στο www.oinoxoos.net

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών