5'
προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα τορτελίνια ξεκινάμε βράζοντας σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά, για περίπου 5 λεπτά, να ζεσταθεί η σάλτσα και να λιώσει το τυρί.
- Προσθέτουμε τα τορτελίνια και τα φύλλα βασιλικού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.