![Το μενού της εβδομάδας: Από μαυρομάτικα με γαύρο και ψητά ντοματίνια μέχρι κόκορα κοκκινιστό με μακαρόνια](https://www.gastronomos.gr/wp-content/uploads/2016/05/mayromatika-fasolia-piaz-me-gayro-kai-psita-ntomatinia-gastronomos-420x560.jpg?v=1669230586)
5'
προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 15'
Υλικά
Μερίδες: 4Διαδικασία
- Για να φτιάξουμε τα τορτελίνια ξεκινάμε βράζοντας σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
- Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε στην άκρη.
- Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
- Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά, για περίπου 5 λεπτά, να ζεσταθεί η σάλτσα και να λιώσει το τυρί.
- Προσθέτουμε τα τορτελίνια και τα φύλλα βασιλικού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.