Ο Γαστρονόμος αναβαθμίζει την έτοιμη σάλτσα ντομάτας με βασιλικό και παρμεζάνα. Σήμερα το φαγητό μας είναι έτοιμο σε 10΄.

5' προετοιμασία
10' μαγείρεμα
Σύνολο: 15 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε μια μεγάλη κατσαρόλα βράζουμε σε μπόλικο αλατισμένο νερό τα τορτελίνια σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο, το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και την παρμεζάνα.
  5. Ανακατεύουμε καλά για περίπου 5 λεπτά να ζεσταθεί η σάλτσα και να λιώσει το τυρί.
  6. Τότε προσθέτουμε τα τορτελίνια, τα φύλλα βασιλικού, ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών