ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΠιλμένι, τα ρωσικά τορτελίνιαΠιλμένι, τα ρωσικά τορτελίνια
5' προετοιμασία
10' βράσιμο
Σύνολο: 15'

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τα τορτελίνια ξεκινάμε βράζοντας σε μια μεγάλη κατσαρόλα, σε μπόλικο αλατισμένο νερό, τα ζυμαρικά σύμφωνα με τις οδηγίες της συσκευασίας.
  2. Στη συνέχεια, τα στραγγίζουμε σε σουρωτήρι και τα αφήνουμε στην άκρη.
  3. Στην ίδια κατσαρόλα σοτάρουμε στο ελαιόλαδο και το κρεμμύδι για 2 λεπτά.
  4. Προσθέτουμε τη σάλτσα ντομάτας και την παρμεζάνα. Ανακατεύουμε καλά, για περίπου 5 λεπτά, να ζεσταθεί η σάλτσα και να λιώσει το τυρί.
  5. Προσθέτουμε τα τορτελίνια και τα φύλλα βασιλικού. Ανακατεύουμε και σερβίρουμε.

Άρθρα και Συνταγές με Ζυμαρικά

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές για Κυρίως Γεύμα

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών