ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤορτίγιες με χταπόδι και κρεμώδη φάβαΤορτίγιες με χταπόδι και κρεμώδη φάβα
15' προετοιμασία
3' ψήσιμο
Σύνολο: 18'

Υλικά

Τεμάχια: για 8 πίτες

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τορτίγιες με το υπόλοιπο ψητό κοτόπουλο και μοτσαρέλα αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μπολ, το ψητό κοτόπουλο, τη μοτσαρέλα, το κρεμμύδι, τα φύλλα μαϊντανού, τα ντοματάκια και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Παίρνουμε 8 τορτίγιες και μοιράζουμε στο μισό κομμάτι κάθε τορτίγιας το μείγμα του μπολ.
  3. Καλύπτουμε με το άλλο μισό κάθε τορτίγιας και μετά την καθεμία τη διπλώνουμε στα δύο.
  4. Αν έχουμε τοστιέρα, τις ψήνουμε στην τοστιέρα, εναλλακτικά τις «ψήνουμε» σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  5. Σερβίρουμε, τις τορτίγιες με κοτόπουλο και μοτσαρέλα, ζεστές συνοδεύοντάς τες με λίγο μπρόκολο βραστό.

Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 82.

Άρθρα και Συνταγές με Κοτόπουλο

Άρθρα και Συνταγές με Ντομάτα

Άρθρα και Συνταγές με Τυρί

Άρθρα και Συνταγές για Σνακ

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών