
15'
προετοιμασία
3' ψήσιμο
Σύνολο: 18'
Υλικά
Τεμάχια: για 8 πίτεςΔιαδικασία
- Για να φτιάξουμε τορτίγιες με το υπόλοιπο ψητό κοτόπουλο και μοτσαρέλα αρχικά ανακατεύουμε, σε ένα μπολ, το ψητό κοτόπουλο, τη μοτσαρέλα, το κρεμμύδι, τα φύλλα μαϊντανού, τα ντοματάκια και αλατοπιπερώνουμε.
- Παίρνουμε 8 τορτίγιες και μοιράζουμε στο μισό κομμάτι κάθε τορτίγιας το μείγμα του μπολ.
- Καλύπτουμε με το άλλο μισό κάθε τορτίγιας και μετά την καθεμία τη διπλώνουμε στα δύο.
- Αν έχουμε τοστιέρα, τις ψήνουμε στην τοστιέρα, εναλλακτικά τις «ψήνουμε» σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
- Σερβίρουμε, τις τορτίγιες με κοτόπουλο και μοτσαρέλα, ζεστές συνοδεύοντάς τες με λίγο μπρόκολο βραστό.
Η συνταγή πρωτοδημοσιεύτηκε στο περιοδικό Γαστρονόμος, τεύχος 82.