ΔΙΑΒΑΣΤΕ ΕΠΙΣΗΣΤορτίγιες με χταπόδι και κρεμώδη φάβαΤορτίγιες με χταπόδι και κρεμώδη φάβα
20' προετοιμασία
Σύνολο: 20'

Υλικά

Μερίδες: για 8 πίτες

Διαδικασία

  1. Για να φτιάξουμε τις τορτίγιες με το υπόλοιπο ψητό κοτόπουλο, μοτσαρέλα και βασιλικό, σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ψητό κοτόπουλο, την μοτσαρέλα, το κρεμμύδι, τα φύλλα μαϊντανού, τα ντοματάκια και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Παίρνουμε 8 τορτίγιες και μοιράζουμε στο μισό κομμάτι κάθε τορτίγιας το μείγμα του μπολ.
  3. Καλύπτουμε με το άλλο μισό κάθε τορτίγιας και μετά την καθεμία τη διπλώνουμε στα δύο.
  4. Αν έχουμε τοστιέρα, τις ψήνουμε στην τοστιέρα, εναλλακτικά τις «ψήνουμε» σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  5. Σερβίρουμε τι τορτίγιες ζεστές, συνοδεύοντάς τες με λίγο μπρόκολο βραστό.

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών