Έτοιμες στο άψε-σβήσε, λαχταριστές όσο δεν φαντάζεσαι. Τέλειες για σινεβραδιά με την παρέα.

10' προετοιμασία
Σύνολο: 10 λεπτά

Υλικά

Μερίδες: 4

Διαδικασία

  1. Σε ένα μπολ ανακατεύουμε το ψητό κοτόπουλο, την μοτσαρέλα, το κρεμμύδι, τα φύλλα μαϊντανού, τα ντοματάκια και αλατοπιπερώνουμε.
  2. Παίρνουμε 8 τορτίγιες και μοιράζουμε στο μισό κομμάτι κάθε τορτίγιας το μείγμα του μπολ.
  3. Καλύπτουμε με το άλλο μισό κάθε τορτίγιας και μετά την καθεμία τη διπλώνουμε στα δύο.
  4. Αν έχουμε τοστιέρα, τις ψήνουμε στην τοστιέρα, εναλλακτικά τις «ψήνουμε» σε αντικολλητικό τηγάνι για 2 - 3 λεπτά από κάθε πλευρά.
  5. Συνοδεύουμε με: Τις σερβίρουμε ζεστές, συνοδεύοντάς τες με λίγο μπρόκολο βραστό.

Γίνε συνδρομητής

Αν θέλετε να λαμβάνετε το περιοδικό «Γαστρονόμος» κάθε μήνα στην πόρτα σας, γίνετε συνδρομητής στην εφημερίδα «Καθημερινή»

Βραβεία Ποιότητας

Δες ανά κατηγορία τα βραβεία των προηγούμενων ετών